Traiteur & Catering

Traiteur/Catering

In Januari 2018 zijn we gestart met het cateren van feesten en het leveren van allerlei traiteurdiensten. We werken vanuit de keuken die vroeger werd gebruikt door traiteurdienst Vanderelst ( De Spar van vroeger ). In augustus 2019 hebben we onze afhaaltraiteur gestart in onze winkel. Tijdens het verbouwen van ons huis hebben we “ de schoon voorplaats” omgebouwd tot een winkel waar u iedere week nieuwe gerechten kan afhalen.

Als traiteur trachten wij zoveel mogelijk op maat te werken. U zal op de website een aantal feestformules terugvinden maar dit is eigenlijk maar een kleine greep uit wat we doen. Omdat u bij een overaanbod van gerechten en formules al snel door de bomen het bos niet meer ziet stellen wij eigenlijk meestal een persoonlijk gesprek voor waar we samen bekijken wat allemaal mogelijk is. Zo kan u zelf voorstellen in welk thema we best werken, welke gerechten en welke sfeer u graag wil terugzien op uw feest. Omdat het eten toch steeds een belangrijk aspect van een feest is, maken we graag wat tijd vrij om de gerechten zo goed mogelijk op maat samen te stellen.

Verder vindt u een lijst met afzonderlijke gerechten terug. Uit deze lijst kan u eventueel zelf gerechten kiezen om zo een menu samen te stellen. Vooral verenigingen maken gebruik van deze meer traditionele gerechten. Indien u als vereniging interesse hebt om met ons in de toekomst samen te werken nodigen wij u graag uit voor een gesprek.