Huiskamerrestaurant

Huiskamerrestaurant.

Kom gezellig bij ons

Ons huiskamerrestaurant is een concept waarbij we de bistro en de winkel ombouwen tot een restaurant. De koeltoog verdwijnt dan waardoor er een gezellig restaurantje tevoorschijn komt. Op bepaalde data organiseren we dan etentjes rond een bepaald thema. Dat gaat van een luxeontbijt, brunch, high tea tot meergangen-diners met aangepaste wijnen of bieren. De data kan u steeds terugvinden op de website of facebookpagina, inschrijven is noodzakelijk.

Ook kan u ons restaurantconcept afhuren. Vanaf 10 personen kan u uw feestje in ons huiskamerrestaurant organiseren. Wij stellen dan samen met u een menu samen, en daarna kan u in intieme sfeer genieten van een restaurantervaring alleen voor u en uw gezelschap. Omdat het privé is kan de sfeer dan wat uitbundiger.

Van uw eigen huiskamer een restaurant maken?

Dat kan ook, dan komen wij op locatie koken. Een viergangenmenu in je eigen huiskamer met al je vrienden erbij, het kan. Wij koken en serveren alles die avond, u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Van indekken van de tafel tot het laatste bord afwas wordt door ons geregeld. Kom gerust eens langs voor meer info of contacteer ons via facebook of het contactformulier.