Weekmenu : 23/9 – 26/9

VLEES EN VIS

  • Lasagne : met eigen bereide bolognaise, ham en kaassaus

 

  • Balletjes in tomatensaus

 

  • Macaroni met kaas en ham, gegratineerd in de oven

 

  • Chili con carne : licht pikante chili met gehakt, ui paprika, mais en rode kidneybonen

 

  • Quesadilla : taart opgebouwd met wraps en gevuld met chili, ananas en kaas

 

  • Spaghettisaus royal : saus rijk aan groenten, veel kruiden en rode wijn

 

  • Vol au vent : Kippenvlees van braadkippen ( zelf gebakken en uitgebeend), champignons en balletjes.

 

  • Stoofvlees met sint Bernardus 12

 

  • Gevulde aardappel en paprika met spek, appel, zure room en Brie

 

  • Pittige kippentaart afgewerkt met courgetini

 

  • Waterzooi met vis (zalm en kabeljauw)

 

VEGETARISCH

  • Groentetaart gevuld met een vegetarische mengeling

 

  • Gevulde pompoen

 

  • Gele curry : paprika, aubergine, courgette en kikkererwt afgewerkt met kokos

 

  • Massaman-curry : Thaise curry met aardappel en cashewnoten

 

 

SIDE DISHES

  • Palmkoolpuree, wortelpuree

 

  • Butternut-koolsla met Feta

 

DESSERT

  • Blueberry-cheesecake

 

  • Brownie

 

Bestellen kan altijd op 0486/862370

Via contactformulier

Of via een messenger-bericht via facebook